Опис

Памучни и квалитетни……
Величини : M , L , XL , 2XL…
Состав : 100 % памук

Дополнителни информации

БОЈА ПРВ ПРОИЗВОД

БЕЛА, ПЛАВА, ПРУГАСТА

ГОЛЕМИНА ВТОР ПРОИЗВОД

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL

БОЈА ВТОР ПРОИЗВОД

БЕЛА, ПЛАВА, ПРУГАСТА