Опис

Памучни и квалитетни……
Величини : Стандард, разни величини
Состав : 100 % памук  

Дополнителни информации

ГОЛЕМИНА ПРВ ПРОИЗВОД

, , ,

БОЈА ПРВ ПРОИЗВОД

ЛИЛАВА

ГОЛЕМИНА ВТОР ПРОИЗВОД

2XL, L, M, XL

БОЈА ВТОР ПРОИЗВОД

БЕЛА