Опис

Памучни и квалитетни……
Величини : Стандард, разни величини
Состав : 100 % памук  

Дополнителни информации

ГОЛЕМИНА ПРВ ПРОИЗВОД

, , ,

БОЈА ПРВ ПРОИЗВОД

БЕЛА

ГОЛЕМИНА ВТОР ПРОИЗВОД

2XL, 3XL, 4XL, XL

БОЈА ВТОР ПРОИЗВОД

БЕЛА, ПЛАВА