/

 

 

 

 

 

Единствено ние ги задоволуваме сите Ваши потреби.

OBLEKA.COM.MK
ул.Македонија Б.Б Скопје
 
obleka.com.mk е интернет продавница која ви овозможува избор на различни производи достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење –  процесот за купување и достава на нарачките е преку уплата на трансакциска сметка и платежна картичка.
Направете избор на саканите производи кои ги сакате и преку контакт форма известете не за нарачка на истите производи, со потребни податоци за нивната достава (адреса на живеење, контакт телефон и дополнителни коментари), по што ќе ја извршиме нивната достава. Доколку имате потреба од нарачки на големо, исто така овој тип на нарачки е дозволено, за што има дополнителен попуст на сите наведени производи. Производите може да ги најдете користејќи го пребарувачот во горното мени или со листање низ категориите.
 
Плаќањето се врши на следната трансакциска сметка –
210074270260122, депонент во НЛБ БАНКА АД Скопје

Нарачки примаме и испорачуваме од  9:30 до 22:00 часот, секој ден од понеделник до недела.