.

.

.

Почитувани,
Нарачки примаме и испорачуваме од  9:30 до 22:00 часот, секој ден

од понеделник до недела.

Телефон: 071 376 450
Email: contact@obleka.com.mk

 

ПРАТЕТЕ МАИЛ, СО ЗАДОВОСТВО ЌЕ ВЕ КОНТАКТИРАМЕ

E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 3 = ?
OBLEKA.COM.MK
ул.Македонија Б.Б Скопје
 

Скопје 1000   С. Македонија

Телефон: 071 376 450
Email: contact@obleka.com.mk